Jag är tillbaka!

Jag ber om ursäkt om jag inte har uppdaterat på länge. Men jag har haft fullt upp med skolan och annat. Mycket har hänt i musik branschen och det glädjer mig att det går bra för Jessie J, som igår framträdde på idol scenen. Det som är mest förvånande är att hon fortfarande inte slagit igenom så stort i Sverige som jag hade trott men det tar tid. Som sagt, vi kan inte ställa för höga krav på svenskar eftersom de inte kan så mycket om musik. Ha ha ..

Jag är också väldigt glad över att Marina And The Diamonds är tillbaka med en färgstark låt som sätter sig i huvudet. Om ni fortfarande inte har hört låten kan ni lyssna på den här:

EMA
har också varit här och tyvärr vann inte Jessie J några priser vilket var en besvikelse eftersom jag tyckte att hon bör ha vunnit åtminstone ett pris. Hon har släppt hit efter hit och även om det inte uppskattas i Sverige hade jag trott att Europa hade visat sitt stöd men, men..
Men som tröstpris fick man istället se Jessie J framträda flera gånger vilket var väldigt bra. En annan sak som var riktigt roligt, var att Adam Lambert sjöng tillsammans med Queen (Y)

Katy Perry
Det har även gått bra för Katy Perry som ahr vunnit både priser och fått mycket bra kritik. Hennes senaste video fick mig i tårar. Videon till "The One That Got Away" är så vacker och jag vet att hon kommer att hyllas för denna fina ballad.
Nu ska jag ut så vi synes senare *kram*

RSS 2.0