Ellie Goulding ny video

Kommer ni ihåg låten "Starry Eyed" med Ellie Goulding? Nu har det kommit en ny version av låten som jag tycker är riktigt bra. Det finns otroligt bra scener som orginalet saknade. Min favorit scen ur videon är när både hon och sin medspelare sätter sig ned och får vara med om något mycket vackert.


Ny cover med Robyn


Otrolig cover med Robyn!

Cher Lloyd tillbaka efter the x factor

Kommer ni ihåg Cher Lloyd från ”The X Factor”? En otroligt duktig artist med en massa talang. Hon var en tidig favorit i mina ögon men jag blev väldigt besviken över hennes val av låtar. När hon deltog i musiktävlingen var hon vara sexton år gammal och det kan vara orsak till dessa låtval. När jag fick höra att hon släppt sin debutsingel blev jag positivt överraskad. Men jag måste säga att låten ”Swagger Jagger” är en stor besvikelse. Låten är barnslig och passar inte Cher ett dugg. Hon behöver en vågad låt som framhäver hennes unika röst.

Håller tummarna för att nästa singel inte blir en lika stor besvikelse.


Ny singel från Jordin Sparks

Äntligen är Jordin Sparks tillbaka och då menar jag verkligen tillbaka. Hon gör ingen besviken med sin senaste singel, ”I Am Woman”. Låten är fräsch, sexig och har en fin melodi. Den är minst lika bra som Jordin Sparks låt S.O.S

Låten växer för varje gång i många ögon och även om man har lyssnat på den flera gånger tröttnar man aldrig. Både refrängen och versen är catchy vilket är väldigt svårt att åstadkomma eftersom  att man vanligen har en favorit aspekt.


Bra sydkoreansk tjej grupp

Miss A är en sydkoreansk tjej grupp som har varit aktiva sedan 2010. Första gången jag hörde denna låt var jag väldigt nyfiken och imponerad. Jag visste att det fanns otroligt duktiga artister i trakten men jag är väldigt kräsen när det kommer till att inte förstå ett språk. Jag måste säga att denna låt är väldigt sexig och fräsch. Om vi är mer öppna till att välkomna ny musik tror jag att denna låt hade toppat listorna men tyvärr har vi inte kommit så långt i musik branschen och jag längtar till den dag vi välkomnar en mängd olika, unika artister.


VMA Nominess Main

Snart är det dags för VMA och jag är positivt överraskad. Även om det fattas DEV, Jessie J, Florence + The Machine och Rihanna så tycker jag att de nominerade är bra. Om jag hade fått välja hade andra blivit nominerade men tyvärr går inte detta så jag får väl hålla tummarna för Katy Perry och Nicki Minaj.

Jag har nu gjort en lista som visar vem jag tycker ska vinna i varje kategori. Ni får gärna göra desamma och dela eran åsikt.

BEST POP VIDEO


Adele - "Rolling In The Deep"


Britney Spears - "Till The World Ends"


Bruno Mars - "Grenade"


Katy Perry - "Last Friday Night (T.G.I.F)"


Pitbull - "Give Me Everything"

BEST ROCK VIDEO


Cage The Elephant - "Shake Me Down"


Foo Fighters - "Walk"


Foster The People - "Pumped Up Kicks"




Mumford & Sons - "The Cave"


The Black Keys - "Howlin For You"

BEST HIP-HOP VIDEO


Chris Brown - "Look At Me Now"


Kanye West - "All Of The Lights"


Lil Wayne - "6 Foot, 7 Foot"


Lupe Fiasco - "The Show Goes On"


Nicki Minaj - "Super Bass"

BEST NEW ARTIST


Big Sean - My Last


Foster The People - "Pumped Up Kicks"


Kreayshawn - "Gucci Gucci"


Tyler - "Yonkers"


Wiz Khalifa - "Black And Yellow"

BEST FEMALE VIDEO


Adele - "Rolling In The Deep"


Beyoncé - "Run The World (Girls)"


Katy Perry - "Firework"


Lady Gaga - "Born This Way"


Nicki Minaj - "Super Bass"

BEST MALE VIDEO


Bästa live framträdande

Första gången jag hörde denna låt var jag inte ett dugg förtjust i melodin. Men de senaste veckorna har jag lyssnat på låten allt mer och jag diggar den riktigt mycket. Det är aldrig fel att kolla på Adam Levine som är riktigt tjusig och kan sjunga väldigt bra. Personligen gillar jag låten utan Christina Aguilera eftersom att jag tycker att låten inte gör henne någon tjänst och det känns helt fel. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men om ni hör låten så kanske ni som mig känner att hon inte passar in. Jag tror att låten är lite för snäll för Christina Aguilera. Hon behöver en låt med kraft och känsla eller en riktigt upp tempo låt som t.ex. ”Vanity” som förresten var en av mina favorit låtar 2010.


Vacker låt

Detta är en oerhört vacker låt och artist. Det finns så många bra låtar som inte beundras i Sverige och mitt mål med min blogg är just att ge nya artister en chans och spela låtar som vanligtvis inte går hem i Sverige. Vi är vana vid att lyssna på musik som spelar på radio och glömmer dessa nya otroligt duktiga artister.  Om jag hade velat få fler läsare hade jag kunnat publicera vanlig musik som svenskar lyssna på men det hade gjort min blogg alldaglig och tråkig. Det finns hundratals musik bloggar och varför ska jag vara en i mängden?


Senaste från Nicola Roberts

Jag har tidigare berättat om Nicola Roberts på bloggen och hyllat hennes första singel från albumet, ”Cinderella’s Eyes”. Hennes nästa singel är ”Lucky Day” som ännu inte är släppt. Jag kommer att publicera låten så fort den släpps så ni får nöja er med ett live framträdande från henne så länge.


En mycket smakfull video

DEV är den hetaste konstnären just nu. Hennes album kommer att bli späckat av grymma låtar och jag kan knappt vänta. Jag har länge varit ett fan av denna framstående artist och länge hyllat hennes covers. Hennes senaste låt och musik video, ”In The Dark” är helt otrolig och om du ännu inte sett den måste du göra det nu. Videon är makalöst bra och till skillnad från så många artister imiterar hon INGEN.



Jag dyrkar alla akter i videon men det var en scen som stack ut ur mängden. Jag älskar bakgrunden till videoscenen. Hennes hudton i videon passar bra ihop med alla andras. Scenen hade lätt kunnat gå över till billigt och smaklöst men de har lyckats göra det väldigt stilfullt och chic.

 


Pixie Lott satsar på någonting nytt

Den vackra Pixie Lott är tillbaka med en ny, het låt. Med en färsk och attraktiv frisyr ser man en smula, ny sida av Pixie Lott. Hennes röst påminner mig om Natasha Bedingfield och låten är väldigt Sugababes.


Så har ni aldrig sett Lady Gaga

Första gången jag såg denna video var jag tvungen att skratta. Även om låten i stort sätt är usel finns det något friskt med videon. Det skadar inte att kolla på humoristiska scener istället för bara seriöst. Jag var även positivt överraskad över att se den gamla sidan av Lady Gaga. Även om jag har tappat intresse för denna ikon kommer hon alltid vara nära mitt hjärta.   


American idol bästa deltagare

Som ni vet är idol ett bra sätt att märkes föra sig själv. Dock är det svårare för våra svenska deltagare att slå igenom i denna tuffa bransch. Om vi tar Jay Smith som exempel, som fick ständigt höra av juryn hur duktig och framgångsrik han kommer att bli. Men stämde detta?

Nej!! Istället fick han släppa ett album med alla ”idol hits”.

Men det har även funnits artister som har lyckats i musik branschen och har idol att tacka. Därför kommer jag att lista de mest framgångsrika och unika artister från programmet idol.








Bortglömda eurovision låtar

Under eurovisions gång har det både varit bra och dåliga låtar. Det som irriterar mig mest är hur människor i Europa röstar. Istället för att lägga sin röst på en bra låt väljer man att rösta på grannlandet. Det har även funnits låtar som har förtjänat en bättre plats och den senaste tiden har fel bidrag vunnit. Därför kommer jag att publicera ett par bidrag som förtjänade en bättre placering än de fick.

Vi får se om ni håller med!


Ett väldigt sexigt och fräckt bidrag av Javine som hamnade på en chockerande tjugoandra plats. Jag förstår inte hur detta bidrag kunde endast få arton poäng. För om detta bidrag hade deltagit i år hade hon absolut hamnat på en mycket bättre placering.


Detta bidrag är en av mina personliga favoriter. Jag blev fascinerad av hennes mod att göra så mycket på scen. Till skillnad från så många andra bidrag tröttnade man aldrig.  Sedan att folk ansåg hennes bidrag för att var för ”mycket” skiter jag i eftersom majoriteten kan ingenting om musik. Jag förstår inte hur Europa tänker ibland. Vill de hellre se en tråkig artist på scen än, en entertainer?

Det blev bara en tolfte plats för Svetlana.


Jessy Matador kan både sjunga, dansa och underhålla men ändå blev det bara en tolfte plats för detta charmtroll. Som mest spelar jag låten när jag och mina kusiner har en danstävling och som ni kanske anar vinner jag varje duell. Hahahah!




Låtar att dansa till

Det finns så många bra danslåtar men ibland blir vissa uttjatade eller förbises. Därför har jag listat de bästa danslåtar så gör er redo för dessa låtar är omöjliga att sitta still till.









Bästa låtar från 2004-2011


2011: Nicki Minaj - Super Bass


2010: Jessie J - Do It Like A Dude


2009: Adam Lambert - For Your Entertainment


2008: Katy Perry - I Kissed A Girl


2007: Nicole Scherzinger - Whatever U Like


2006: Fergie - London Bridge


2005: Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes



2004: Britney Spears - My Prerogative

Ingenting stoppar Jessie J

Jessie J är än fierce med ett brutet ben. Inget kan stoppa denna primadonna. Till skillnad från så många andra ”artister” ställer inte Jessie J in en konsert pga. en skada. Denna låt är den singeln från albumet. Första gången jag hörde denna låt blev jag tagen. Jag har inte blivit såhär rörd sedan Adam Lambert släppte sin debut album.

Jedward är tillbaka

Hahahahahhaa så rysligt gulligt att jag dör.

RSS 2.0