Veckans blogg

Vill du ha din blogg publicerad?
Isåfall är det bara att anmäla sig, genom att skriva vilken kategori din blogg inriktar sig på.

Är det kanske:
Musik
Familj
Mode
Nöje
Annat


Veckans topplista

1. Nicola Roberts - Beat Of My Drum
 

2. Paramore - Monster


3. Lady GaGa - Marry The Night


4. Cobra Starship - You Make Me Feel


5. Ellie Goulding - Lights


6. Chris Medina - What Are Words


7. Jessie J - Who's Laughing Now


8. Nicki Minaj - Super Bass


9. Keri Hilson - Lose Control


10. Jessie J - Nobody's Perfect


Väldigt vacker låt

Ber om ursäkt att jag inte varit aktiv den senaste tiden men jag har haft fullt upp och tappat intresse för bloggen men jag ska försöka skriva mer.
En låt som gick rakt i mitt hjärta och verkligen berörde var "What Are Words". Sångaren Chris Medina sjunger om sin flickvän som råkade ut för en bilolycka 2009. När läkarna berättade att hennes liv inte skulle gå att rädda så valde dock Chris att låta henne leva och efter en och en halv månad senare vaknade hon, dock med en hjärnskada som förändrade hennes liv. Låten handlar om sin kärlek för flickvännen och alla goda minnen.

Jag blir lika rörd varje gång jag hör låten och framförallt är han en inspirationskälla för människor som går igenom samma sak som honom. Även om han inte gick vidare i American Idol har han rört oss mer än någon annan deltagare i tävlingen.


Akustisk version live

Förvånande, gillar jag låten. Den är vacker såväl som känslomässig och är uppträdd av en duktig ung artist.

Vad tycker ni?


Filmstjärnor som lyckas bli artister

 I Sverige är det vanligt att bloggare försöker slå sig in i musikbranschen men i USA är det vanligare bland filmstjärnor. Men som ni vet lyckas inte alla och vad många glömmer är att bara för att man är en ”känd” bloggare eller filmstjärna betyder det inte att man får jobba med det man älskar.

Någon som har lyckats med detta är ingen annan än Leighton Meester som är känd för sin medverkan i TV-serien, Gossip Girl som är väldigt allmänt omtyckt i Europa. 2009 släppte Leighton sin debut singel ”Somebody To Love”.  

Leighton Meester har medverkat i låtar som ”Good Girls Go Bad” och ”She Said”. Jag är säker på att vi kommer att få höra mer från stjärnan.


"Be Mine" ny version

Robyn är Sveriges stolthet och har nu gjort en låt tillsammans med rapparen, Rye Rye. Låten heter ”Never Will Be Mine” och är en ny version på låten ”Be Mine”. Jag uppskattar den gamla versionen mer eftersom den har alltid, varit nära mitt hjärta och är mer gripande. Det var först då jag såg en ny sida av Robyn och detta var också dagen jag visste att hon skulle bli stor i Europa.

Vilken version föredrar du?




The Edge Of Glory är här!


Ny fräsch artist!

Antigen älskar man detta eller så ogillar man det. Jag älskar versen och artisten men är mindre förtjust i refrängen eftersom det låter lite barnslig. Det är lite The Ting Tings och La Roux känsla över det hela och det fungerar alltid i USA dock aldrig i Sverige eftersom majoriteten här kan ingenting om musik.


Fantastisk video från Keri Hilson

Jag har alltid beundrat Keri Hilsons stil och röst. Hon faller mig precis på smaken och hennes album ”No Boys Allowed” är magiskt. Albumet innehåller flera fantastiska låtar. Hon har verkligen utvecklats som artist och därför kan jag inte förstå varför hon inte hyllas i Sverige. Hennes senaste video ”Lose Control” känns väldigt exotisk och utmanade, även om jag har lyssnat på låten miljontals gånger tröttnar jag aldrig. Låten tar fram en lite djärvare sida hos en och det är mycket svårt att inte dansa till låten.



Min favorit scen ur videon ”Lose Control” är när Keri Hilson är klädd i ett helsvart plagg. Kläderna passar bakgrunden mycket bra eftersom det är väldigt dystert och det ända man ser är en halvmåne och dimma. Scenen förmedlar väldigt mycket känsla och är en början på ett nytt liv, hon må ha varit sagoväsendet i början på videon men framställts snart till en vacker primadonna.  


Bästa blogg låt


Detta är en riktig "artist". Släng dig i väggen Hugo och alla andra äckliga bloggare som tror att de kan sjunga. Låten är så mycket bättre än Hugos skit låt och det roliga är att Ana Gina inte ens var seriös när hon gjorde låten. HaHaHaHaHaHaHaHa

Owl Citys nya album

Owl City är tillbaka med en splittrans nytt album. Även om jag älskar gruppen och sångarens personligastil tycker jag att Owl City inte tar några risker. Deras val av musik och låtar, låter likadant och jag tycker att gruppen måste komma med något nytt snabbt för att det ska hålla. Dock måste jag hedra gruppen för att vara sanna mot sig själva och jag tycker att nästan alla låtar på albumet håller måttet. Det är som en frisk luft, jag drömmer mig bort när jag hör låtarna ”Galaxies”, ”The Real World” och ”Angels”

Nya albumet får fyra stjärnor av fem.


Senaste nytt


Beyoncés senaste låt ”Best Thing I Never Had” är en stor besvikelse. Jag saknar en upp tempo låt från divan. En låt i samma klass som megahiten ”Sweet Dreams”, denna fullträff tröttnar man aldrig på och kan spelas alla dagar. Snälla Beyoncé kom tillbaka med något starkt och unikt. För om du tror att du kan toppa listorna med alldagliga ballader har du fel.  


Jessie J har ett av årets bästa album och gör ingen besviken med låten ”I Love The Way You Like It”. Det hade inte förvånat mig om låten hade spelats på alla dansgolv. Låten i sig är bra men jag saknar Jessie J röststyrka och inlevelse.

Katy Perry är tillbaka med en färgstark video

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

WOW vad jag hyser kärlek till Katy Perry. Videon till senaste singeln ”Last Friday Night” är bara för komisk och attraktiv. Jag uppskattar att Katy Perry gör något skojfriskt igen, det var i videon ”Hot n Cold” som jag såg en ny sida av henne. Det är helt underbart att Rebecca Black och Kevin Mchale gästar i videon. Är det bara jag eller tycker ni också att Katy är söt som nörd?
Darren Criss var väldigt sexig i videon jag kände knappt igen honom.

Hahahahhahaa ”Rebecca Black Is a nice girl”

Skulle inte tro det, va?


Förbisedda tjejgrupper

Det finns många bra tjejgrupper men tyvärr har inte många lyckats slå igenom här i Europa. Därför kommer jag att tipsa om ett par bra grupper som jag tycker bör få mer uppmärksamhet och beröm.  



Girlicious är en popgrupp bildad av Robin Antin som också bildade gruppen Pussycat Dolls. Gruppen är mest omtyckt i Kanada men även i USA där de har sålt bra. De nuverande medlemmarna i Girlicious är Nichole Cordova, Chrystina Sayers och Natalie Meija. Min personliga favorit låt är ”Maniac” som påminner mig väldigt mycket om Sugababes, låten är fräck och snygg producerad. Det är en blandning mellan Sugababes och Paradiso Girls så därför kan man undra varför de inte spelas på svensk radio?

Olydiga Sverige!



The Saturdays är en brittisk tjejgrupp bestående av Frankie Sandford, Una Healy, Mollie King, Rochelle Wiseman och Vanessa White. I Storbritannien och Irland har de toppat listorna med hittarna ”Notorious”, ”Forever Is Over” och ”Missing You”. Gruppen har ännu inte slått igenom i Sverige vilket är synd eftersom de påminner mig om Spice Girls och jag tror att de hade kunnat toppa listorna om vi gav dem en chans.



Paradiso Girls var en tjejgrupp. Idén med gruppen var att ta sångartister från olika delar av världen. Chelsea Korka kommer ifrån USA, Aria Crescendo kommer ifrån Frankrike, Shar Mae Amor kommer ifrån Filipinerna, Lauren Bennett kommer ifrån Storbritannien och Kelly Beckett kommer ifrån Barbados. Deras debut singel var ingen annan än ”Patron Tequila” som har spelat på alla nattklubbar över hela världen. Tyvärr har gruppen splittrats och jag tror inte heller att vi kommer att få höra något nytt på ett bra tag från tjejerna.  


Laddad musik video från Rihanna

Även om videon kan betraktas som förargelseväckande tycker jag att det är viktigt att Rihanna tar upp detta ämne. När det kommer till övergrepp väljer vi att blunda och det är inte rätt mot alla offer.  Även om offret inte har dött har han/hon fortfarande förlorat en bit av sig själv och kommer antagligen inte vara sitt riktiga jag. Jag hedrar Rihanna för att tänja på gräsarna och tar upp ett vanligt ämne över hela världen.

Jag älskar att videon utspelar sig i Jamaica och det är oerhört trevligt att man får se den vackra naturen.


Världens bästa live framträdanden

Detta är fräckt, hett och tänjer på gränserna. Jag var så fascinerad i hans framträdande att jag höll i en muntlig presentation om hans skandalösa framträdande. Något som också anmärker sig är att Adam Lambert sjunger väldigt bra live och är en av få killar som kan röra sig på scen.  Adam Lambert är inte rädd för att chockera och bjuder gärna på en grym show och därför hamnar han på en första plats i bästa live framträdande någonsin.



Detta framträdande är en av mina personliga favoriter med Lady GaGa. Hon sjunger häpnadsväckande vackert och bjuder på en show som aldrig förut åskådats. Hon imponerar inte bara på sin dans och sång utan också på scenkläderna. Vem hade trott att bröst på fyr kunde vara så vackert?



Detta är ett mycket vackert framträdande från Beyonce. Melodin passar hennes röststyrka till max och jag är tokig i början av framträdandet. Man kan verkligen drömma sig bort och jag uppskattar framträdandet som helhet eftersom det är enkelt och snyggt.


Bästa grupper under 2000talet

HejHej bloggen =D

Det har existerat en mängd bra grupper under 2000talet och därför kommer jag att lista de bästa. Det sorliga med grupper är att många splittras

1. Paramore



2. Pussycat Dolls


3. Cobra Starship


4. Sugababes


5. N Sync

MISS WORLD SWEDEN

Miss World Sweden är här och förstås nyttiggör högfärdiga bloggare detta. Men det finns också många fina bloggare och vanliga tjejer som har unika drag. Jag kommer att bli djupt besviken om vi skickar en trist, alldaglig tjej till Miss World. Vi behöver ett aktuellt fräscht ansikte som representerar Sveriges vackra drag, gärna en internationell. Det som äcklar mig är att Alexandra känd som ”kissie” ens skickade ett bidrag. Förstår inte heller varför folk röstar på henne, ni retar mig. Hon är knappast en förebild eller en vacker person. Jag anser att en person måste vara vacker på insidan för att vara det på utsidan med.

 Här är några favoriter:









Sedan finns det också några som jag inte tycker ska bli "MISS SWEDEN"


Även om jag gillar Farm och tycker att hon är en jätte vacker tjej så är hon inget speciellt och jag tycker att det är tråkigt att folk röstar på henne bara för att hon har vunnit paradise hotel och är en välkänd bloggare.


Bilden talar för sig själv.


RSS 2.0