Veckans låtar

Nicole Scherzinger - Wet



Nicola Roberts - Lucky Day



The Saturdays - All Fired Up



Leona Lewis - Collide


Hot Chelle Rae - Tonight Tonight


Lady Gaga senaste video


Våga fråga!

Detta för första gången som ni kan ställa frågor till mig. Fråga på =)!


Gym Class Heroes tillbaka


Vad tycker ni om låten?

Ny musik video med maroon 5

”Moves Like Jagger” är en riktig disco låt och till min förvånad spelas den inte lika mycket som jag hade önskat. Det har aldrig låtit så här bra sedan hiten ”This Love” som är en av mina personliga favoriter. Jag hoppas att albumet som snart släpps låter någorlunda likt.   


Klaraste sångrösterna just nu.

Visst! Det finns flera duktiga artister som kan sjunga bra men desto mindre som verkligen kan beröra. Därför kommer jag lista de hetaste artisterna, med de vackraste röststyrkorna just nu.

Florence + The Machine





Ellie Goulding





Jessie J




Jennifer Hudson



Nicola Roberts nya låt släpps 18 september


Vad tycker ni om Katy B?

Som ni kanske listat ut gillar jag musik som framställer en historia. Något som vanligtvis uppfattas som kufiskt och ensam i sitt slag. Har ni hört talas om Katy B? En ny, ung artist som har en ljus framför sig. Hon har inte för så länge sen släppt en ny video som är riktigt bra och vi får inte glömma melodin som även den är en hit. Katy påminner mig om Roisin Murphy som är en riktig unik karaktär. Om ni trodde att Lady Gaga var unik ska ni bara kolla in Roisin som har exklusiva och strålande plagg och vi får inte glömma hennes grymma videor.


EXKLUSIVT! Jessie J senaste musik video

Jessie J är nu släppt sin senaste video till låten ”Who’s Laughing Now”. Denna låt är otroligt bra och man kan verkligen relatera till låten. Har även ni känt någon gång att vissa människor försökt nyttiggöra, för att vara i bättre väder själva? Att det enda de någonsin brytt sig om en själv är de själva? Och när man äntligen upptäcker personens riktiga jag kan man inte göra annat än att skratta. Ni förstår inte hur länge jag har väntat på att denna video. Jag har varit uppe sena kvällar för att kolla om den ännu släppts och äntligen var dagen här! Det bästa med videon är att man får följa Jessie J på en resa där hon beskriver en dag på skolgården. Flickan som spelar Jessie J som ung, gör ett fantastiskt jobb och man kan verkligen relatera till scenerna i videon. Jag älskar hennes budskap och jag gillar hur Jessie J använder både ansiktsuttryck och kroppen. Slutet är helt klart bäst där hon ger tillbaka och visar att inte längre kommer att ta skit från någon och detta är något som vi alla bör göra i dessa situationer. Varför ska vi ta skit från en osäker person som tydligen inte mår bra själv.


"Last Friday Night" med Missy Elliott?

Ja ni hörde mig! Det har nyligen släppts en ny version av låten ”Last Friday Night” (T.G.I.F). En remix med Missy Elliott. Personligen föredrar jag originalet men hade hoppats på att se Nicki Minaj på remixen istället för Missy Elliott.


Bra sommar låt

JLS är ännu inte välbekanta i Sverige vilket är chockerande. Gruppen har släppt flera riktigt bra låtar men som sagt har vi i Sverige ännu inte visat någon uppskattning. Deras "hit", "The Club Is Alive" var en av mina personliga favoriter 2010 och jag lyssnar på den fortfarande eftersom det är en riktigt bra upp tempo låt. Deras senaste singel ”She Makes Me Wanna” är kanske inte lika bra som några andra av deras låtar men jag älskar att DEV är med i låten, ni som inte vet vem DEV är måste genast söka på henne. Hon är en ny, talangfull artist som har en ljus framtid framför sig.



Vill ni höra något roligt? Det står till så att, när jag var i Makedonien förra året lyssnade jag en hel del på ”The Club Is Alive” med JLS och denna låt spelades överallt på radio i Makedonien. Det lustiga är att svenskar skryter om hur bra de är på musik men ändå är det Makedonien som kommer med ny musik före er. Oh snap det måste kännas? Jag skäms lite faktiskt men ska jag vara helt ärlig så är det inte jag som är tondöv.

För er som ännu inte har hört "The Club Is Alive" kan göra det här.


Hallå! Loreen var är du..?

Någon som vet vad som har hänt med Loreen? Hon har fortfarande inte släppt ett album. Man tycker att hon skulle åtminstone skulle kunna släppa en singel? Jag blir äcklad av tanken att skabb bloggare som Dessie får fler träffar på youtube än artister som Loreen. Jag hade gärna velat visa var skåpet ska stå och visa vilken slags musik man ska lyssna på men jag får ju aldrig en chans eftersom Sverige älskar rixfm som spelar gammal, alldaglig musik.

Men jag håller på att skriva lite musik som låter lite som Florence + The Machine och Beth Ditto. Påtala om Beth Ditto så finns det en väldigt bra låt med henne här under.


RSS 2.0