Veckans cover


Jag älskar versen och inledningen på låten dock är jag inte lika förtjust i refrängen och ogillar när tjejen sjunger sin vers. Det känns väldigt amatörmässigt när hon sjunger. I fortsättningen tycker jag att han ska sjunga ensam.

Btw, ber om ursäkt att jag har varit mycket inaktiv. Jag lovar att det blir mer bloggande då lovet kommer =D Kram alla!


Bästa musik videos

Vackraste musik video                                           Sexigaste musik video



Mest färgglada musik video                                    Fräckaste musik video


Sötaste musik video                                               Genialisk musik video


Mest unika musik video                                          Häpnadsväckande musik video

Eddi's topp 10

1. Ellie Goulding - Lights


2. Keri Hilson - The way you love me


3. Jessie J - Nobody's perfect


4. Nicki Minaj - Super bass


5. Jennifer Lopez - I'm Into you


6. Jennifer Hudson - Gone


7. Jessie J - Abracadabra


8. Jedward - Lipstick


9. Mike Posner - XO


10. Alexis Jordan - Hush hush

Britney ft. Nicki Minaj & Ke$ha

Wowowowo!

Vem hade trott att Nicki Minaj, Ke$ha och Britney Spears röstresurser skulle passa så bra ihop?    
Vad tycker ni om låten, visst är det bättre än orginalet..?


Både frånstötande och oduglig

Damn girl, attentionwhore.com?

Denna alien sjunger något ohyggligt och är det mest ointressanta som jag någonsin har skådat. Grattis fjortis, du slog just Hugos låt ”Bara för ikväll” och din engelska är t.o.m. förskräckligare än din idol, Hugo. Vad får en ung tjej att gå så lågt? Jag förstår inte hur väsen tänker ibland. Räcker det inte med att förnedra sig själv på sin blogg eller måste man också göra ett youtube klipp?

Manliga drag inte sant, whoops I said It!


Bästa Glee framträdanden

Hur kan man ha en musik blogg utan alla Glee covers? Jag älskar tv serien mer än någon annan tv serie just nu. Därför kommer jag att lista de bästa framträdanden från Glee. Inget gör mig mer lycklig än alla scenkonstnärer från tv serien, Glee.


 
1: Denna låt är så vågad och glädjande på samma gång. Jag på allvar älskar uppträdandet som påminner mig väldigt mycket om Ke$ha. Låten får en att vilja dansa och skaka på rumpan (som man egentligen inte har) *fniss* Samt går det inte att motstå fnissningen på slutet, That’s so hot! Emellertid hade jag önskat mig en nyare version av låten ”Tik Tok” men vem kan motstå Glees tolkning och sammanhållning? Framträdandet skriker love & peace (L)


2: På andra plats kommer inga andra än Amber Riley och Naya Rivera med låten ”The Boy Is Mine”. Jag tycker att denna duett är den bästa från Glee, säsong ett. Med en vacker inlevelse och fin körstämma lyckas de båda göra en mycket bra duett. Både Amber och Nayas röstlägen passar utmärkt tillsammans och jag hoppas på fler duetter i framtiden.

 
3: Finns det någon på hela jordklotet som inte är lite små förälskad i Chris Colfer? Denna låt är bättre än originalet och detta framträdande får mig att dansa. En av orsakerna till att jag är ett stort Glee fan beror på Chris Colfer som representerar oss människor som någon gång inte passat in. Chris och Ambers röststyrka passar så bra ihop. Vad är ”4 Minutes ” utan en souldrottning?


4: Vi alla visste att Glee kunde göra strålande musikvideor men när covern vogue kom ut, blev jag positivt överraskad. Videon till vogue är gjort på ett mycket snyggt sätt och är detta en av mina personliga favoriter. Jane Lynch är även en stor inspirationskälla och en mycket rolig och positiv individ.

Sveriges sämsta låt och video!

Hahahaahahahahahahahaha synd att vi inte har kalkon priset i Sverige för då hade Hugo slagit Paris Hiltons rekord på fem priser.

Följande priser hade Hugo tagit hem:

Sveriges mest odugliga musikvideo.

Sveriges sämsta låt och produktion.

Sämsta val av kläder och ”modeller”.

Sämsta medverkare.

Löjligaste motto: ”vad som helst kan hända”.

Sämsta ”rapp”.

Hugo är Sveriges svar på ointressant. T.o.m. Kissie och hennes högtravande bror lät bättre och nu pratar jag om bådas live framträdande.          Egentligen förtjänar inte Hugo, att ens bli kallad för ”debutant artist” utan jag döper honom till Sveriges största klåpare.  Vissa bloggare är så vidrigt kändiskåta att de gör en video på bara några timmar. Alla bloggare som hyllar Hugos verk bör känna skam.

Jag nämner inga namn...                                          DANIEL PARIS & PAOW

Detta är så mycket sämre än Ullared Mattiaz låt ”Skandalen” och ”Sture-P”.


Världens mäktigaste kändis

1. Lady GaGa
2. Oprah Winfrey
3. Justin Bieber
4. U2
5. Elton John
6. Tiger Woods
7. Taylor Swift
8. Bon Jovi
9. Simon Cowell
10. LeBron James
11. Angelina Jolie
12. Katy Perry
13. Johnny Depp
14. Kobe Bryant
15. Leonardo DiCaprio
16. Black Eyed Peas
17. Donald Trump
18. Dr. Phil McGraw
19. Tyler Perry
20. Paul McCartney


Före och efter! WOW




Jag är så stolt och glad över hur mycket Nicole har utvecklats. Inte bara utseendemässigt utan också sångmässigt. Jag har länge följt henne och sett potential eftersom hon har det lilla extra dock kunde man hennes nervositet. Jag tycker att vi människor ska sluta döma innan vi har lärt känna personen. Individen som vi stöter undan kan vara den mest underbara människan på hela jordklotet. Jag har nu lärt mig att inte döma i förtid och jag vill tacka Nicole och alla andra som vågar stå för dem de är och låter inte NÅGON styra över deras liv.   

Visst har Nicole utvecklats sagolikt mycket?


Avge aldrig omdöme innan du vet innehållet



Jag gjorde just detta, jag gav aldrig Wynter Gordon någon chans eftersom jag trodde att Wynter var en manlig rappare pga. hennes artistnamn. Jag erkänner att jag inte är förtjust i rapp men ska i fortsättningen kolla innehållet innan jag uttalar mig. Hoppas att ni har lärt er av mitt misstag =D


Alexis Jordan från America's Got Talent



Det finns bara ett sätt att gå vidare från en oduglig kärleksförbindelse och det är att göra sig av med allt dåligt. Om du känner att du eller din partner inte ger 100 % i förhållandet finns det inte mer att göra än att bryta er ”romans”.

Och till er som tror att vänsterprassel är den ända utvägen kan bara, hush, hush..


California king bed



”California king bed” påminner mig väldigt mycket om ”Only girl (In the world)”. Även om nya singeln utspelar sig främst inomhus kan jag relatera till båda musikvideos. Vad jag har hört finns det många som ogillar Rihannas val av hårfärg och håruppsättning men jag tycker att det röda håret passar Rihanna alldeles utmärkt. Vad folk inte tänker på är att artister måste vara unika och tänja på gräsarna. Det räcker inte längre att bara ha en bra röst för att bli någon i musikbranschen.  

Så våga utmana dig själv och glöm inte att chockera människor på ett positivt vis.


Amazing cover!



En blandning mellan Nicki Minaj och Amanda Blank. I Love this Gurl (gurl), (gurl)..

En manlig version av Lady GaGa?



Låten känns väldigt Lady GaGa/Britney Spears. Jag gillar både videon och låten eftersom han gör något nytt och friskt. Visst kan videon betraktas vara utmanade men detta ska inte uppröra någon eftersom värre saker sänds på tv och radio idag. Om man hade satsat mer pengar och tid på produktionen tror jag att detta hade blivit en sommarplåga. Låten har alla ingredienser att bli stor i Europa.

Vad tycker ni om Osvaldo Supino?


Veckans grupp



Många av er har nog hört talas om låten ”I just had sex” men jag kan lova att desto mindre av er vet vilka som framför låten. Gruppen påminner mig väldigt mycket om 3OH!3 dock gillar jag inte The Lonely Island musikvideor eftersom jag tycker att det blir för mycket med alla ”humoristiska” scener som de har. Hur ska jag som lyssnare ta dem på allvar när de inte gör det själva? Visst kan det vara roligt, ibland men att ständigt komma med sådana musikvideor gör en irriterad och bortkommen.

Är det jag som är tråkig eller håller ni med om att gruppen bör komma med något seriöst?


Lyssna på Lady GaGa senaste singel här!


Om ni inte har hört Lady GaGas singel ”hair” kan ni kolla på den här. Först vill jag bara fastslå att GaGa ser mäkta bra ut i rosa klädesplagg och håruppsättningar. Jag ÄLSKAR hennes rosa hår på singeln som ni ser på klippet ovan.  Låtarna från albumet ”Born this way” har en röd tråd och till skillnad från många andra låtar lyssnar man lite extra på GaGas verk, eftersom de har ett budskap.  Även om jag sannerligen vill gilla ”hair”, känner jag att det blir lite rörigt och tyvärr tycker jag inte att det Lady GaGa sjunger kommer från hjärtat. Refrängen känns också över producerad och har inte den WOW effekt som jag fortfarande väntar på.  


Eurovision fiasko!


Förlåt att jag har varit inaktiv den senaste veckan. Jag kommer att vara mer aktiv eftersom det behövs fler bra musik bloggar. Var det bara jag som blev väldigt besviken över vinnar bidraget i Eurovision 2011? Jag begriper inte hur Europa tänkte som gav Azerbaijan så höga poäng. Mina favoriter var inga andra än Jedward som har inspirerat mig oerhört mycket. Jag har nu nynnat på låten i flera dygn och dansat för fullt till Lipstick. Både John och Edward är fantastiska och är så energirika. Någon annan som också briljerade var Lena från Tyskland som enligt mig aldrig sett bättre ut. Hennes scennärvaro var som taget från ett framträdande i MTV music awards. Hennes fräcka bakgrundsdansare och intensiva blick fick alla mina hårstrån att stå upp. Den som jag var mest besviken på var Paradise Oskar som inte levde upp till sitt första framträdande från semifinal ett. Även om rösten var på topp saknade jag inlevelse och glöd.  

Jag är säker på att vi kommer att få se mer utav dessa pussgurkor.

Om jag hade fått välja hade resultatet sett ut följande:


1.
Irland

2. Tyskland

3. Danmark

4. Storbritannien

5. Finland

6. Estland

7. Ungern

8. Sverige

9. Azerbaijan

10. Ukraina

11. Serbien

12. Ryssland

13. Slovenien

14. Island

15. Moldavien

16. Frankrike

17. Grekland

18. Italien

19. Georgien

20. Bosnien

21. Österrike

22. Rumänien

23. Schweiz

24. Spanien

25. Litauen


Nästa superstjärna



Jag gillar verkligen denna kille. Killen har verkligen talang och jag VET att vi kommer att se mer av honom i framtiden. Om han vågar vara så utåtriktad i denna ålder kommer han att bli stor en dag. Han vet precis vem han är som person och det är roligt att se hur han ignorerar alla med dålig feedback. Jag önskar att vi människor var mer som denna Timmy. Jag tycker inte att man ska kritisera någon såvida man inte har konstruktiv kritik.

Nya Eminem?



Sött va? ^^

Eddi's topp 10



1.
Jessie J - Nobody's perfect
2. Ke$ha - Cannibal
3. Jennifer Lopez - Hypnotico
4. Nicki Minaj - Super bass
5. Ellie Goulding - Lights
6. 2AM Club - Nobody's In love
7. Mohombi ft Nicole Scherzinger - Coconut tree
8. Chris Crocker - I want your bite
9. Jennifer Lopez - I'm Into you
10. Keri Hilson - Lose control/Let me down

Sveriges bästa artist!



Ni har väl inte glömt Loreen som sjöng bidraget ”My heart Is refusing me” i melodifestivalen?                              Jag trodde aldrig att en artist i Sverige hade kunnandet att förmedla så mycket attityd och känsla på scen. Jag kan säga att jag aldrig har upplevt något liknande förut i hela mitt liv och är därför, evigt tacksam.  Jag är så nyfiken på vad Loreen kommer att göra härnäst.


Vi glömmer dig aldrig, Aaliyah



Det är snart 10 år sedan Aaliyah omkom i en tragisk flygolycka. Jag är evigt tacksam att ha fått lära känna hennes musik.

 R.I.P


Beyonce är tillbaka



Vad tycker ni om låten "Run The World (Girls)? Själv så tycker jag att låten är rörig och tråkig. Detta var en stor besvikelse.

Nicki Minaj sockersöta video



Vad tycker ni om Nicki Minaj? Själv är jag inte så förtjust i henne men jag gillar låten och musik videon.
Jag har hört från flera att hon låter som Jessie J. Vad tycker ni?..

Hahaha hon påminner mig om Snooki eller är jag ute och cyklar?

Bra cover på ET



En bra cover eller vad tycker ni?

Judas är här



Långt om länge har den efterlängtade musik videon, Judas anlänt. Hon gör ingen besviken med sin glamrockiga, Mary Magdalena inspirerade look och annorlunda scener. I videon ser man Lady GaGa klädd i en häpnadsväckande biker chick, outfit. Även om jag saknar den gamla Lady GaGa från just dance, poker face och paparazzi kan jag inte säga annat än oh la la!


Magisk video från J. Lo



Efter Miss Lopez hit "On The Floor" har divan släppt en ny singel och video. Tror ni att det kommer att gå lika bra för "I'm Into You" som första låten "On The Floor". Videon är väldigt snygg och ett plus är att Lil Wayne är med i låten. Dock blir det för mycket med dansscenen som
dyker upp 02:58. Jag säger bara Na-na-na-na-ah-eh..

Vem vinner Eurovision?



Första gången jag såg tvillingarna Jedward var på talangjakten, The X Factor. Jag trodde aldrig att jag skulle uppskatta deras musik lika mycket som jag gör idag, eftersom deras sång i obetydlig grad imponerad på mig. Dock har de växt i mina ögon under åren som jag har följt dem och kan därför säga att jag är glad över Irlands beslut att skicka killarna till Tyskland. Låten som killarna kommer att framföra i Eurovision heter lipstick. Vad tycker ni om Irlands bidrag?

Lycka till Jedward!


Jessie J senaste musik video



Äntligen har Jessie J släppt sin senaste video, Nobody's Perfect. Med en känsla av Alice i underlandet har Jessie J lyckats ännu en gång, först var det Do It Like A Dude sedan Price Tags och nu denna hit. Var får denna kvinna allt ifrån? Videon är inte bara fängslande utan är också annorlunda. Jag älskar början på videon, eftersom det känns som om man får följa med Jessie och hennes vänner på ett spännande äventyr. Som en magisk bok som ens mamma brukade läsa för en, innan läggdags. Jag älskar Jessies inlevelse och sårbarhet. Det är inte alltid som man får se en genuin tillgivenhet i dagens artister och det bästa med låten och videon är att man känner igen sig. Ingen är perfekt och det är OK att begå misstag.

Jag kan inte göra mer än att hylla denna underbara varelse. Denna primadonna är musikens hjälte (L)

xoxo


RSS 2.0