Bästa live framträdande under 2000talet

För många artister är konserter och live framträdanden deras levebröd. Därför är det essentiellt för en artist att bjuda på en häpnadsväckande show för att fortsätta leva på musiken. Nya artister föds varje dag och musikbranschen blir allt tuffare, därför tänkte jag gå tillbaka lite för att återblicka med er, de bästa liveframträdanden under vår tid!
 
 
 
 
Med ett friskt och vågat framträdande visade Adam Lambert var skåpet skulle stå med sin tuffa inriktning. Han var namnet på allas läppar under sin medverkan i ”American Idol” och spekulationer om att han var gay var ett hett ämne.

Hans framträdande i ”American Music Awards” fick mycket kritik för att det var alldeles för ”djärvt”, som en tidig favorit i idol tyckte föräldrar att han gav fel intryck och visade inte sin orädda sida under medverkan i idol. Men jag kommer föralltid att älska detta framträdande från Adam Lambert som drog på gränserna och visade att även män kan vara provokativa! Kolla bara på Britney Spears och Madonnas framträdande..? Double standards, inte sant?

 

Lady Gaga är hjärnan bakom alla nya och fräscha idéer och just därför har hon tagit världen med storm! Hennes sätt att interagera med sina fans är ljuvligt att se!

Det är ingen förvåning att Lady Gaga tar en plats i de mest fabulösa framträdanden under 2000talet. Framträdandet från ”Much Music Awards” är min tydliga favorit från Lady Gaga, med en scen ur videon Love Game anländer hon i ett tåg som ska föreställa ett hus i lättmetall. Med en bomb i handen tar hon fyr på tåget hon anlände i. Fräckt inte sant?

 

 
 

Med ett avskalat framträdande utan dansartist visar Pink en mjukare sida. Ett framträdande som får en på fall och mållös! Detta framträdande från Pink visar vilken flexibel och skicklig artist hon är, en artist som kan få ett framträdande att se så enkelt men ändå svårt ut är förbluffande. Amazing Pink!


Kommentarer
Postat av: Märta Berglund

Hej finis!! Vill du göra ett Bloglovin' byte? :D

2012-10-14 @ 13:51:35
URL: http://jantelag.blogg.se/
Postat av: ♫♪ sandra T

det är från spotify, du högerklickar och väljer copy embed code och klistrar in i html :)

2012-10-14 @ 14:42:46
URL: http://www.sandramusic.blogg.se
Postat av: FlizanLizan

hej allt bra? :)

2012-10-15 @ 19:09:26
URL: http://flizanlizan.blogg.se
Postat av: Natacha

Fin blogg! :)
Kolla gärna in min oxå,skulle va kul :)
ha de bra :)

2012-10-15 @ 19:59:33
URL: http://atstorning.devote.se
Postat av: FlizanLizan

sv: härligt, jora de e bra :)

har du twitter isf lust att följa mig? jag kan följa dig då med ;P

2012-10-16 @ 20:40:36
URL: http://flizanlizan.blogg.se
Postat av: julia

lady gaga är så grym! =)

2012-10-17 @ 15:33:27
URL: http://jjuliees.blogg.se
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

oooh så grymma :D

2012-11-04 @ 20:39:38
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0