Veckans album

Ellie Goulding - Halcyon
 
 

Med sin debut album ”Bright Lights” gjorde hon ingen besviken, med sitt häftiga sound som är en blandning mellan La Roux och Marina And The Diamonds. Artister som jag har kommit till att beundra och älska! Efter att ha vunnit Critic Choice Awards på BRIT Award 2010 var det ingen tvekan om att hon skulle göra ett stort intryck.

Från senaste albumet har hon låten ”Anything Could Happen” som anmärkt sig i Skandinavien och spelas flitigt på svenskradio. Videon till ”Anything Could Happen” har en nedstämd vändning när huvudpersonerna kraschar i en bilolycka och i en eufori svävar Ellie Goulding på moln och blickar tillbaka på det liv hon gått miste om. Med mannen vid sin sida, lämnar de denna planet och finner en bättre plats i himmeln. Sagolikt, inte sant?

 

I Know You Care är Ellie Gouldings senaste singel och tack för det! Låten är helt gudomlig och rymmer allt kärlek innehåller. Med Gouldings röst når låten nya höjder och detta är Ellie Goulding vid hennes bästa stunder. En vacker och enkel ballad med Ellie Goulding som huvudpersonen. Kan det bli mycket bättre? Knappast!

 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0